Not your language?
Please contact us for any question about room rental in the red light disctrict of Groningen

Zelfstandig aan het werk

P1010049Wil je zelfstandig aan het werk en meteen beginnen met geld verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De Nieuwstad is met meer dan 90 kamers dé red light district van het noorden en wordt dagelijks druk bezocht door vele bezoekers uit binnen- en buitenland. De straat is volledig toegankelijk voor alle verkeer, en dat geeft vooral het gemak om er doorheen te rijden alvorens je de auto ergens wegzet en nog op zoek moet gaan. Er hangt altijd een rustige sfeer en dat geeft voor zowel de bezoekers als de dames een prettig- en veilig gevoel.

 
 

Onze kamers

DSC_0057De kamers zijn ca. 20m2 en worden bij aankomst verschoond opgeleverd. Er is dagelijks een schoonmaakdienst aanwezig zodat je op aanvraag nieuwe beddengoed en nieuwe handdoeken kunt krijgen. Het is zelfs mogelijk om al je kleding te wassen. Elke kamer beschikt over een grote tweepersoonsbed en hebben een volledig sanitaire inrichting met wasbak en spiegel, een douche/bad en een toilet. Een groot aantal kamers beschikken over een ingebouwde keuken met gasfornuis (zonder kookgerei) en een koelkast. En in elke kamer hangt een televisie waar je direct gebruik van kunt maken. Alle overige diensten zijn op aanvraag verkrijgbaar zoals een laptop, wifi, condoom, glijmiddel, kleding, sextoys en meer…

Neem telefonisch contact op voor meer informatie.

 

Omgeving

Nieuwstad ligt op slechts 5 minuten lopen van het hart van het centrum en biedt een uitstekende mogelijkheid voor verschillende soorten gelegeheden en ontspanning. Er is op vrijwel alle dagen wel wat te doen in diverse kroegen, bars en discotheken. Op een steenworp afstand staan een groot bioscoop en je kunt er uitstekend een dagje shoppen in de binnenstad. Op donderdagavond is er tot 21:00 uur koopavond in Groningen.
Bekijk hier wat er in de buurt te doen is.

 

Hulp en instanties

Indien nodig of gewenst kun je bij je contactpersonen ook terecht voor belangrijke of intieme vragen, oftewel voor al je vragen! Wij kunnen je in contact brengen met een verzorgende, maatschappelijk werker, de verslavingszorg of andere hulpinstanties. Dit kan ook helemaal anoniem worden opgepakt. Het is belangrijk dat de dames hun werk met eigen bereidwilligheid en in goede mentale staat uit kunnen voeren.

Heb je nog geen werkervaring of ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen?
Neem dan gerust contact op met Femmie en stel alle vragen die je hebt.

 

Belangrijk voordat je begint met werken

  • Je bent minimaal 21 jaar oud
  • Je hebt een geregistreerd woonadres
  • Je staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven
  • Je bent in bezit van een geldig paspoort, visum of andere vereiste identiteitspapieren
  • Er is geen sprake van gedwongen prostitutie
  • Huisdieren zijn toegestaan onder voorbehoud
  • Het bezit en/of gebruik van (hard)drugs zijn niet toegestaan

 

In 2016 verandert het beleid